07 oktober 2024

Mastercard en Museum Rembrandthuis verlengen samenwerking met drie jaar

Mastercard en Museum Rembrandthuis verlengen samenwerking met drie jaar

  • Mastercard verlengt sponsorship Museum Rembrandthuis met drie jaar
  • Nieuw contract ondertekend in Rembrandts atelier
  • Lokale activiteiten en digitalisering maken kunst toegankelijker voor een breed publiek

(Amsterdam, 7 oktober 2024)  Mastercard verlengt haar sponsorship met Museum Rembrandthuis, zo kondigde het betaaltechnologiebedrijf vandaag aan. De samenwerking werd gevierd in het atelier van Rembrandt; waar veel van zijn meesterwerken zijn geschilderd. Bij de verfdemonstratie, die Mastercard mede mogelijk maakt, werd het contract op een ludieke manier getekend: met een veer en verf gemengd in de kleuren van Mastercard en Rembrandthuis.

Als partner van de kunst- en cultuursector zet Mastercard zich in om kunst breed toegankelijk te maken voor iedereen. Met deze samenwerking eert Mastercard unieke culturele ervaringen die het rijke erfgoed van Rembrandt in Nederland kent.

Kunst heeft de kracht om ons te inspireren, te verbinden en op nieuwe manieren naar de wereld te laten kijken. Bij Mastercard weten we dat passies van mensen -zoals kunst - heel belangrijk zijn. Zó zijn we een trots partner van een iconisch museum als het Rembrandthuis,” aldus Roxanne Pinckers, Director of Marketing & Communications Mastercard.

Een bezoek aan Rembrandts huis en zijn atelier is een onvergetelijke gebeurtenis. Hier schilderde hij vele meesterstukken, die nu overal ter wereld in de mooiste musea hangen. Met onze verfdemonstraties kijk je op deze plek mee over de schouder van de meester en leer je van zijn vakmanschap. Dit kan nergens anders ter wereld. We verheugen ons om dankzij de steun van Mastercard onze nationale en internationale bezoekers met deze ervaring te kunnen blijven inspireren.” Milou Halbesma, Directeur Museum Rembrandthuis

Priceless Experiences
Via Priceless.com biedt Mastercard kaarthouders wereldwijd toegang tot exclusieve digitale en fysieke ervaringen. In samenwerking met Museum Rembrandthuis biedt Mastercard kaarthouders de kans om op een exclusieve manier in de wereld van Rembrandt te stappen. Deze bijzondere activiteiten verbinden bezoekers op een persoonlijke en diepgaande manier met het leven en werk van de beroemde schilder. Bijvoorbeeld met "Wandelen met Rembrandt" bieden Mastercard en Museum Rembrandthuis een gratis en toegankelijke ervaring die je meeneemt in het leven van de beroemde schilder.

Enkele voordelen en ervaringen voor Mastercard kaarthouders zijn: